Ripulihyökkäykset suosikki ranskalaisesta kultaan Athletic-maaliskuun aikana

Tämän perjantaina (19) oli tarkoitus olla kunniapäivä ranskalaiselle urheilijalle Yohann Dinizille, 38: hän tuli suosikkiinsä 50 km: n urheilumarssiin, ylläpitää maailmanennättä ja johti kilpailua Rio de Janeirossa. . 38-vuotias oli yli minuutin ennen juoksijaa, kun hänellä oli vaikea vatsakipu ja hän tarvitsi marssiessaan, saastuttaen jalkansa ja shortsit.

Diniz ei ajatellut luopua: vuonna 2008 Pekingin olympialaisissa hänellä oli myös haavahaava ja lopulta hän lopetti kilpailun. Neljä vuotta myöhemmin Lontoon olympialaisissa hänet hylättiin. Rio de Janeiron palkintokorokkeella oli kunniakysymys, jota leimasi erittäin inhottava kuolemantapa.

Tämä on toinen olympialainen, jolla Yohann kärsi suoliongelmista.

Katso 15 parasta reaktiota Brasilian voittoihin Ranskan yli

Urheilija jatkoi juoksuaan perjantaiaamuna, kun aurinko nosti kilpailun lämpötilaa: kilpailu aloitettiin pisteyttämällä 21 celsiusastetta, mutta nousi 30 asteeseen kun urheilullinen kävely eteni. Koska Dinizillä oli vajaat 20 km kilpailun loppuun, se pysähtyi noin minuutin ajaksi kanadalaisen urheilijan Evan Dunfeen rohkaisemiseksi, joka ohitti hänet.

Ranskalainen juoksija palasi kilpailuun, mutta 10 minuuttia myöhemmin hän meni pois ja menetti lisää sijoituksia. Hän onnistui silti parantamaan, puhdistamaan lika sienellä ja lopettaa kilpailun saavuttaen 8. sijan. Kulta oli slovakialaisen Matej Tóthin käsissä. Brasilialainen Caio Bonfim oli yhdeksäs.